LAWATAN SAMBIL BELAJAR OLEH PELAJAR MSU, SHAH ALAM | PUSAT SUMBER DAN PENDIDIKAN KANSER (CaRE)
» BERITA » LAWATAN SAMBIL BELAJAR OLEH PELAJAR MSU, SHAH ALAM

LAWATAN SAMBIL BELAJAR OLEH PELAJAR MSU, SHAH ALAM

Serdang, 14 Januari 2016 – Pusat Sumber & Pendidikan Kanser (CaRE) telah menerima kunjungan daripada 60 orang pelajar Management & Science University (MSU). Bagi memenuhi objektif lawatan sambil belajar ini, CaRE telah menyediakan pelbagai aktiviti menarik untuk meningkatkan pengetahuan mereka mengenai kanser dan juga perkhidmatan yang dijalankan oleh CaRE. Antara aktiviti-aktiviti yang dijalankan oleh CaRE ialah (1) ceramah kesedaran kanser oleh Pengarah CaRE iaitu Prof. Dr. Latiffah Abd. Latiff, (2) sesi perkongsian pengalaman bersama Dr. Abdah Md Akim sebagai survivor kanser Lymphoma, (3) lawatan ke bilik sumber CaRE dan (4) lawatan ke Muzium Patologi.

Sesi bergambar antara staf CaRE bersama pelajar & juga pensyarah MSU

Sesi ceramah mengenai kanser oleh Prof. Dr. Latiffah Abdul Latiff, Pengarah CaRE

Sesi perkongsian pengalaman bersama wirawati kanser, Dr. Abdah

Lawatan ke bilik sumber kanser CaRE