Pameran Kesedaran Kanser Sempena Program Kesihatan Anjuran Persatuan PERMATA, UP | CLINICAL AND CANCER RESOURCE EDUCATION UNIT (CCARE)
» NEWS » Pameran Kesedaran Kanser Sempena Program Kesihatan anjuran Persatuan PERMATA, UP

Serdang, 7 Februari 2014 – Pusat Sumber & Pendidikan Kanser (CaRE) UPM telah menerima jemputan untuk mengadakan pameran kesedaran kanser daripada Persatuan Wanita Universiti Putra Malaysia atau lebih dikenali sebagai PERMATA UPM sempena Program Kesihatan. Program ini diadakan bertempat di Dewan Taklimat Bangunan Pentadbiran UPM.

Antara aktiviti yang dijalankan adalah seperti pameran buku-buku dan juga maklumat berkaitan kanser dan gaya hidup sihat terbitan CaRE, pengedaran brosur-brosur, mempromosikan perkhidmatan CaRE dan juga mempromosikan ujian pap smear ambil sendiri dengan cervisafe. Seramai 135 orang pelawat direkodkan telah mengunjungi ‘booth’ pameran tersebut.

Date of Input: | Updated: | amir_peli

SXDTQAc~