Klinik Bergerak HPUPM Sempena Program Jelajah Aspirasi Keluarga Malaysia | CLINICAL AND CANCER RESOURCE EDUCATION UNIT (CCARE)
» ACTIVITIES » Faculty of Veterinary Medicine Financial Section

Event Title
Klinik Bergerak HPUPM Sempena Program Jelajah Aspirasi Keluarga Malaysia
19 Aug 2022 - 21 Aug 2022
Stadium Shah Alam
Event Summary
Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia (HPUPM) melalui Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) telah dijemput untuk mempromosikan perkhidmatan dan kepakaran HPUPM serta menjalankan pemeriksaan kesihatan kepada orang awam menggunakan Bas Pengembangan Putra, UPM. Program ini dijalankan sempena Jelajah Aspirasi Keluarga Malaysia di Negeri Selangor. Antara aktiviti yang dijalankan adalah pameran dan promosi kesihatan serta gaya hidup sihat, demonstrasi pemeriksaan sendiri payudara, konsultansi dan saringan ujian HPV secara kendiri, saringan kesihatan mata, pemeriksaan saraf mata menggunakan fundus kamera, konsultansi dan pemeriksaan kesihatan kulit (acne vulgaris), Ujian kecergasan 3 minit, konsultansi fisioterapi dan pemulihan cara kerja.

Updated:: 15/09/2022 [aimerul]

SXFDFAN~